Home > Activitats > 16a CAMINADA CULTURAL: ELS TORMS
16a CAMINADA CULTURAL: ELS TORMS

16a CAMINADA CULTURAL: ELS TORMS

Els TORMS serà el municipi on tindrà lloc la 16a caminada cultural per les Garrigues.

Ja us podeu reservar a l’agenda l’endemà de Sant Jordi, el diumenge dia 24 d’abril perquè tindrà lloc la una ruta on DESCOBRIREM ELS TORMS I EL SEU TERME.

Una ruta una mica més exigent ja que consta de 10km circulars amb uns 300m de desnivell positiu, en un entorn magnífic envoltat de camps d’oliveres, marges de pedra seca i unes vistes espectaculars durant gran part del recorregut de les valls del Salt i de la vall de l’Auliver gràcies als 500m d’altitud que ens trobarem.

Descobrirem la cova del Reig, una cabana de volta amb un gran pi a sobre, uns miradors fantàstics amb vistes al municipi dels Torms i amb vistes de les poblacions veïnes i passarem pels peus del turó de la punta de la donzella (on té una petita llegenda).

A l’arribada al municipi, visitarem l’escola de la Mancomunitat que fou construïda l’any 1918, és un dels llocs més emblemàtics de la vila ja que el centre va ser un dels quatre que la Mancomunitat de Catalunya havia establert segons les directrius pedagògiques més avançades de l’època.

Hora d’inici de la ruta: 9.30h.

Hora finalització: 13h.

Lloc de sortida i arribada: Plaça homenatge a la vellesa (Carrer Prat de la Riba, 20, 25164 Els Torms, Lleida).

Mes informació i inscripcions: http://marxanordicaiculturagarrigues.blogspot.com.es/

cartell ruta dels Torms

About Redacció

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*