Home > Notícies > EL CENTRE D’ESTUDIS DE LES GARRIGUES GUANYA EL PREMI RECERCAT 2017
EL CENTRE D’ESTUDIS DE LES GARRIGUES GUANYA EL PREMI RECERCAT 2017

EL CENTRE D’ESTUDIS DE LES GARRIGUES GUANYA EL PREMI RECERCAT 2017

El Centre d’Estudis de les Garrigues ha estat distingit amb el Premi RECERCAT 2017, en la modalitat d’entitats.

Els Premis Recercat tenen l’objectiu de reconèixer la important tasca que realitzen els centres d’estudis en el conjunt del territoris de parla catalana i, com que aquestes entitats funcionen gràcies a persones, que en la majoria dels casos s’hi dediquen amb entusiasme de manera voluntària, aquest premi de reconeixement també té una modalitat dedicada a persones vinculades al món del centres d’estudis. Conjuntament amb el CEG, els guardonats ex aequo en la modalitat personal han estat Joaquim Mallafrè i Josep Vicent Frechina.

El Premi RECERCAT, que aquest any arriba a la 12a edició, organitzat per l’IRMU, Institut Ramon Muntaner, es lliurarà aquest proper dissabte, 29 d’abril, a dos quarts de dues de la tarda,  a la sala d’actes del Centre de Lectura de Reus. L’acte, s’emmarca en el Recercat. Jornada de Cultura i Recerca Local i estarà presidit per l’Honorable Conseller de Cultura, el Sr. Santi Vila.

Des del Centre d’Estudis de les Garrigues volem donar les gràcies a tota la gent que un moment o altre, al llarg d’aquests 15 anys, han participat de les nostres activitats. Una especial menció als membres fundadors de l’associació, passant pels antics i actuals membres de la Junta Directiva, i a els col·laboradors, ja sigui a nivell personal com institucional, que al llarg d’aquests anys en han ajudat en la tasca de difusió d ela cultura, història i patrimoni de la comarca.

FELICITATS A TOTS I A TOTES!

Programa RECERCAT 2017:  poster_programaRecercat2017

 

About Redacció

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*