Home > Activitats > PRESENTACIÓ DE LA MARXA SOM
PRESENTACIÓ DE LA MARXA SOM

PRESENTACIÓ DE LA MARXA SOM

Aquest divendres 13 a l’Ateneu Popular Garriguenc de Les Borges Blanques, a les 20.30h., es realitzarà la presentació de La Marxa Som 

La Marxa que s’està preparant per aquest estiu per recollir la veu de la gent poble a poble, ara que farà 40 anys de la Marxa per la Llibertat. En concret, la conformaran quatre columnes simultànies que recorreran el Principat durant setmanes per trobar-se el 31 de juliol a Montserrat, on es posaran en comú les conclusions recollides. El tema que hem escollit perquè sigui el fil conductor de La Marxa és la democràcia participativa i el model de presa de decisions, un element central, considerem, a l’hora de pensar com volem que sigui el nou país.

Podeu consultar el recorregut de La Marxa Som aquí i trobareu més informació al dossier explicatiu, i us agrairem que, en la mesura que sigui possible, en feu difusió entre les vostres xarxes. La Marxa Som recorrerà el traçat d’El Camí, la iniciativa a la qual vau fer referència fa un temps al Som Garrigues com a Centre Estudis de les Garrigues i referència de la qual estem molt orgullosos.

El pas de La Marxa Som per les Garrigues correspon a les següents dates:

dissabte 16 de juliol: Juneda i Les Borges Blanques
diumenge 17 de juliol: Arbeca i Els Omellons
Dilluns 18 de juliol la Marxa passarà per l’Espluga Calba però ja farà nit a Vallbona, comarca de l’Urgell.

Des de La Marxa Som, doncs, volem contactar amb les entitats i moviments socials del territori sensibles als temes de democràcia participativa i a la construcció del nou país. Estem doncs creant els GRUPS LOCALS D’ACOLLIDA (GLA) de La Marxa Som, el grup de persones i entitats que coordinarà l’acollida de La Marxa als seus municipis, i per fer-ho presentarem la iniciativa aquest divendres a l’Ateneu Popular Garriguenc (20,30h). Us hi convidem a tots, així com als vostres afiliats, a assistir-hi! Us preguem doncs que feu difusió de l’esdeveniment entre les vostres xarxes.

La Marxa Som està coordinada amb grans entitats del país com Òmnium, l’ANC, Procés Constituent o Súmate en la plataforma Reinicia Catalunya, entitats que s’han agrupat per portar a terme la part més participativa de la Convenció Constituent Ciutadana, de la qual formarà part La Marxa Som.

About Redacció

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*