Home > Activitats > PROJECTE PATRIMONI OBLIDAT, MEMÒRIA LITERÀRIA

PROJECTE PATRIMONI OBLIDAT, MEMÒRIA LITERÀRIA

Des de la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana i l’Institut Ramon Muntaner tenim en marxa el projecte “Patrimoni oblidat, memòria literària” que pretén lligar elements patrimonials en ruïnes, abandonats (o que en algun moment ho hagin estat) o desapareguts que tinguin referències literàries, en el gènere que sigui. El projecte tindrà dues parts. Una exposició virtual amb tot el material recollit un cop hagi estat revisat i validat i una exposició itinerant amb una selecció del material rebut. Fa temps que hem fet una crida als centres d’estudis perquè ens facilitin material entrant-lo al mateix portal de l’IRMU en unes fitxes molt clares i definides.
De moment del centenar llarg de textos que tenim recollits no en tenim cap de les Garrigues i aniria bé de mirar d’omplir el buit, que segur que hi ha coses. La proposta que fem és que cada persona o centre entri les fitxes al portal de l’IRMU però si sembla massa feina entrar les fitxes només caldria que ens enviéssiu els textos escanejats o fotografiats i nosaltres ja faríem aquesta feina a mesura que els enviéssiu. Actualment tenim gent d’altres parts del país que ens estant enviant informació d’aquesta segona manera. El que ens interessaria especialment es que ens poguéssiu enviar material de la vostra comarca.
Si algú està interessat pot demanar-nos la fitxa i/o més informació per mitjà del nostre correu electrònic: ce.es.garrigues@hotmail.com o per telèfon al 973 142658. En principi volem fer una recollida de material fins el 15 de juliol.
A continuació teniu més informació del projecte, així com un dels exemples a realitzar:

About Redacció

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*