Home > Activitats > Ruta pel CAMÍ DELS SET SENTITS. 28a Caminada cultural per les Garrigues
Ruta pel CAMÍ DELS SET SENTITS. 28a Caminada cultural per les Garrigues

Ruta pel CAMÍ DELS SET SENTITS. 28a Caminada cultural per les Garrigues

Us presentem la ruta que hem preparat per al proper 2 de desembre; es tracta del CAMÍ DELS 7 SENTITS que es troba a Cervià de les Garrigues.

En aquesta nova caminada cultural per la comarca, vorejant el riu Set, descobrirem una una ruta on es relaciona PAISATGE I ART, obra de l’artista Marta Pruna.

També visitarem l’antic aqüeducte del frare que data del 1880 i arribarem fins al pantà de l’Albi, on visitarem el Pou de gel que s’hi troba.

Durant el recorregut (9,5 km aproximadament) anirem descobrint i trobant diferents escultures pròpies i aportacions que ha fet la Marta al llarg del recorregut. És a més, un projecte obert a noves escultures i treballs futurs que s’hi faran i per tant, és una ruta en constant evolució.

Cada aportació està senyalitzada amb plafons informatius al costat de cadascuna de les 15 obres escultòriques que l’artista ha creat per a l’ocasió.

La ruta, com sempre comptarà amb la presència d’un guia cultural que ens anirà explicant i donant a conèixer les diferents parades que anirem fent durant el recorregut.

A mig recorregut farem una parada per recuperar forces amb un avituallament líquid i sòlid que com és de costum, podreu degustar l’oli de la cooperativa del poble i que en aquest cas, serà del primer raig.

Més informació: http://marxanordicaiculturagarrigues.blogspot.com.es/

About Redacció

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*