Home > Activitats > 18a CAMINADA CULTURAL A LES GARRIGUES: DESCOBRIM LES BESSES
18a CAMINADA CULTURAL A LES GARRIGUES: DESCOBRIM LES BESSES

18a CAMINADA CULTURAL A LES GARRIGUES: DESCOBRIM LES BESSES

Ha arribat la calor i les caminades culturals per les Garrigues fan un canvi d’horari per evitar les altes temperatures diürnes que tenim a la comarca durant els mesos estivals. I tal i com ja vàrem fer l’any passat, traslladem l’horari de la caminada a la tarda-vespre i així poder gaudir d’una gran vetllada.

El municipi escollit per aquesta nova edició, i ja en van divuit, és Cervià de les Garrigues. Un acollidor poble situat a 444m d’altitud i que es troba a la part meridional de la comarca.

La caminada cultural tindrà lloc el dissabte dia 2 de juliol a les 19h de la tarda i amb una ruta de 8,5km aproximadament descobrirem i coneixerem un dels patrimonis més destacats del municipi, l’antic poblat de les Besses. Gràcies als guies culturals del Centre d’estudiosos de les Garrigues que ens acompanyaran durant la ruta, reviurem l’antic molí fariner, l’ermita de les Besses i l’antic poblat que s’hi trobava.

Acabarem la ruta a les piscines de la població, on podrem fer-hi un bany nocturn i soparem tots junts per finalitzar una bona vesprada descobrint Cervià de les Garrigues.

LLOC DE TROBADA: Avinguda Països Catalans, 1, 25460 Cervià de les Garrigues, Lleida.

Trobareu més informació detallada i les inscripcions de la ruta al bloc:

http://marxanordicaiculturagarrigues.blogspot.com.es/

Cartell ruta de les BESSES

About Redacció

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*