Home > Activitats > 20 CAMINADA CULTURAL: DESCOBRIM EL MÓN DE L’OLI A JUNCOSA
20 CAMINADA CULTURAL: DESCOBRIM EL MÓN DE L’OLI A JUNCOSA

20 CAMINADA CULTURAL: DESCOBRIM EL MÓN DE L’OLI A JUNCOSA

Dissabte 26 de novembre, coincidint amb la fira de l’oli i productes artesans de Juncosa de les Garrigues, fem una nova parada del programa on veurem i descobrirem de primera mà un dels grans valors de la comarca, el MÓN DE L’OLI D’OLIVA.
La ruta tindrà un recorregut circular on com és de costum, transitarem per camins i corriolets envoltats d’oliveres, ametllers i dels elements arquitectònics típics de la comarca.

DESCOBRIM EL MÓN DE L’OLI, serà una caminada on l’eix principal serà conèixer de primera mà i viure un matí d’autèntica descoberta del món de l’oli d’oliva verge extra.
Caminarem per paratges tranquils i encantadors, podrem practicar, qui vulgui, la marxa nòrdica, canviarem l’avituallament típic i esmorzarem al mig del camp fent un autèntic esmorzar amb carn a la brasa, veurem en una finca com es cullen, mitjançant maquinària, les olives actualment; també practicarem i descobrirem com es cullen amb arpeta i finalment, acabarem el matinal visitant el molí d’oli per veure tot el procés per on passen les olives per acabar convertin-se en el preuat oli d’oliva verge extra.
I per complementar la visita al molí, farem un petit tast d’oli guiat per descobrir i conèixer les propietats del nostre fantàstic oli d’oliva.

Us animem a tots i a totes a passar un bon matí, fent activitat física i descobrint tot el que envolta al món de l’oli.

Per a més informació i inscripcions: http://marxanordicaiculturagarrigues.blogspot.com.es/

cartell-caminada-cultural-juncosa-2015

About Redacció

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*