Home > Activitats > ASSEMBLEA GENERAL DE SOCIS DEL CEG
ASSEMBLEA GENERAL DE SOCIS DEL CEG

ASSEMBLEA GENERAL DE SOCIS DEL CEG

El passat divendres 3 de març vàrem celebrar l’Assemblea General de socis del CEG, en aquest cas al Consell Comarcal, seu, també del CEG i on es va parlar i debatre sobre el present i futur del CEG.

Per tal d’encarar les noves propostes d’actuació i, si cal, una reformació de la nostra entitat, sense perdre ni renunciar a l’essència i orígens de la seva creació, era imprescindible l’entrada de nous membres a la Junta. L’entrada de quatre nous membres, d’entrada assegura la continuïtat de l’entitat, però a més li aporta una injecció de noves idees que han de portar al CEG a seguir aconseguint les seves fites i a buscar nous objectius, sempre tenint la història i el patrimoni comarcal en el seu punt de mira.

Amb l’entrada de nous membres i a l’espera d’una futura reestructuració de la Junta, aquesta queda configurada de la següent manera:

Josep Rubió (President); Joan Cornudella (Vicepresident); Isidre Piñol (Tresorer); Anna Torres (Secretària, provisional); Ramon Miró (vocal); Josep M. Navàs (vocal); Giordano Marquès (vocal); Ferran Obiols (vocal); Vicenç Aguado (vocal); Lis Solé (vocal); Miquel Andreu (vocal); Eduard Batlle (vocal), Marc Macià (vocal) i Judit Flix (vocal).

 

About Redacció

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*