Home > Activitats > QUINA RELACIÓ HI HA ENTRE GEOGRAFIA, IDENTITAT I POLÍTICA?
QUINA RELACIÓ HI HA ENTRE GEOGRAFIA, IDENTITAT I POLÍTICA?

QUINA RELACIÓ HI HA ENTRE GEOGRAFIA, IDENTITAT I POLÍTICA?

Des del segle XVIII, bona part d’Europa viu un seguit d’ordenaments territorials per tal d’adaptar les necessitats de la construcció de l’Estat amb el territori. En el cas de França, per exemple, aquestes construccions s’inicien clarament amb la confecció dels departaments territorials, mentre que a Espanya són les províncies les que han tingut conseqüències profundes en el sistema de comunicació social, econòmic i polític, una estructura vigent fins als nostres dies.

Ara, un congrés de la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana (CCEPC), entitat a la qual està adherit el Centre d’Estudis de les Garrigues, parlarà de tot això. Serà del 23 al 25 de novembre a Banyoles i serà l’onzè congrés de la CCEPC, que té lloc cada dos anys de forma itinerant. Aquelles persones interessades en presentar-hi comunicacions, poden inscriure el títol i un resum fins el 21 de juliol i hauran de lliurar-la completa abans del 21 de setembre.

Des del Centre d’Estudis de les Garrigues ens plau informar-vos, també, que un company de la nostra entitat forma part del comitè científic i organitzador del Congrés  i us animem a participar-hi.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*