Home > Activitats > UN TREBALL DE PALEOGRAFIA, GUANYADOR DE LA 7ª EDICIÓ DEL PREMI DE JOVES INVESTIGADORS/ES DE LES GARRIGUES
UN TREBALL DE PALEOGRAFIA, GUANYADOR DE LA 7ª EDICIÓ DEL PREMI DE JOVES INVESTIGADORS/ES DE LES GARRIGUES

UN TREBALL DE PALEOGRAFIA, GUANYADOR DE LA 7ª EDICIÓ DEL PREMI DE JOVES INVESTIGADORS/ES DE LES GARRIGUES

Aquest passat diumenge 18 de gener i en el marc de la 52a Fira de l’oli de les Garrigues, es nomenaren el guanyadors corresponents a la VIIa edició del premi de Joves investigadors/es de les Garrigues organitzat pel Centre d’estudis de les Garrigues, el Consell Comarcal i la Direcció General de Joventut de la generalitat de Catalunya.

El primer premi de 400€ fou per a Núria Preixens Vidal amb el treball Descobrint la paleografia: més de 500 anys d’història en un calaix.

Els i les membres dels jurat destaquen el gran treball de sintesi que s’ha dut a terme per poder realitzar la investigació, el gran nombre de fonts consultades, totes elles molt vàlides, ja que es tracta d’una investigació que ha comptat amb l’assessorament del Departament D’Unitat d’Història Medieval de la UdL. A més a més es valora molt positivament també el fet que aporta nous estudis de l’època medieval de la comarca, en concret del municipi del Soleràs, informació inèdita i molt valuosa que no es coneixia anteriorment.

El segon premi, valorat en 200€ fou per Cristina Rius Capdevila, pel treball L’estudi del mercat laboral a les Garrigues. El jurat destacà la temàtica actual, la bona estructura del treball i la possible utilització per altres “persones” o entitats que estudiïn l’evolució del mercat laboral de la comarca durant la crisi actual.

Finalment, el tercer premi, de 100€, fou per Maria del Mar Borona i Ena per Ciutats geomètriques. Els membres del jurat destaquen molt l’originalitat de l’estudi, tot i que és poc pràctic a l’hora de plasmar la situació a la realitat, però s’ha destacat i ha agradat que s’estableixi aquest comparatives tant imaginaries entre les estructures de les grans ciutats i Juneda.

DSC03113

About Redacció

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*