Home > Agenda > X Convocatòria d’ajuts a projectes d’investigació o de difusió cultural destinats a centres d’estudis

X Convocatòria d’ajuts a projectes d’investigació o de difusió cultural destinats a centres d’estudis

Des de l’Institut Ramon Muntaner, amb el suport del Programa de l’Inventari del Patrimoni Etnològic de Catalunya, de la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, obre la X Convocatòria d’ajuts a projectes d’investigació o de difusió cultural destinats a centres d’estudis. Aquests projectes han de ser d’un any de durada i es poden realitzar en fases de fins a tres anys. Es valorarà positivament la col·laboració amb altres organismes i que es tracti de projectes supracomarcals. La temàtica és oberta, tot i que en aquesta convocatòria es valoraran especialment els projectes vinculats a temes de patrimoni etnològic.
Poden optar a aquesta convocatòria els centres i instituts d’estudis que realitzin una recerca sobre patrimoni (cultural, natural, històric, artístic, etnogràfic, arxivístic o arqueològic (queden excloses d’aquesta convocatòria les intervencions arqueològiques), literatura, llengua, art, geografia, educació, integració social, factors de desenvolupament econòmic o temes mediambientals, que tingui relació amb el territori des d’àmbits locals, comarcals o de regió/vegueria.

La quantia de cada ajut oscil·larà entre un mínim de 1.200 € i un màxim de 6.000 €.

El termini de presentació de sol·licituds a aquesta convocatòria d’ajuts acaba el 27 de febrer de 2015.

Trobareu les bases completes d’aquesta convocatòria al document adjunt del següent enllaç: http://www.irmu.org/irmu/call/103.

Si teniu qualsevol dubte respecte aquesta convocatòriaus podeu posar en contacte amb nosaltres al telèfon 977 40 17 57 o bé a l’adreça nuria@irmu.org.

Aprofitem l’avinentesa per informar-vos que també s’ha obert el termini per a la petició de les subvencions de cultura popular i patrimoni etnològic del Departament de Cultura, que es tancarà el proper 23 de febrer. Per a més informació: http://www.irmu.org/news/1674.

About Redacció

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*